• Awesome you! I´ll make your jewellery
  • Verkkokaupassa toimitus 4,90€
  • Käytämme vain vegaanisia materiaaleja
  • Awesome you! I´ll make your jewellery
  • Verkkokaupassa toimitus 4,90€
  • Käytämme vain vegaanisia materiaaleja

Toisinaan kirjoitamme kannanottoja, joista huokuvat Faktorian arvot eläinten ja ihmisten oikeuksista. Useimmiten sukellamme kuitenkin yrittäjyyteen ja ihmettelemme arkea unelmaduunista käsin.

Ihanaa, että olet täällä!

28.11.2021 Toimituskulujen nostaminen

Faktorian verkkokaupan toimituskulut nousee maanantaina 29.11. Tähän on päädytty siksi, koska tässä on nyt otettu persnettoa toimituksissa jo pitkään eikä korona ole tätäkään pienyrittäjää silkkihansikkain kohdellut.

Toimituskulut ovat tätä nykyä 4,90€ paketin koosta riippumatta. Myös ilmaisista toimituskuluista yli 50€:n tilauksille luovutaan.

99% tilauksista on yleensä aina pikkupaketteja, joten tuolla uudella toimituskululla pystymme toimittamaan tilauksen aina seurantakoodilla sekä saamme pienen korvauksen pakkausmateriaaleille.

Pakkaamiseen ja toimittamiseen menevälle työajallehan tästä summasta ei jää vielä palkkaa ollenkaan, mutta emme uskalla yksinkertaisesti nostaa toimituskuluja enempää yhdellä kertaa.

Ajatus tästä toimituskulujen nostamisesta on noussut ärtymyksestä isoja toimijoita kohtaan ja ymmärrys siitä, että tämä kaikki on lopulta liiketoimintaa, jolla täytyy elää.

Kiitos ymmärryksestä!

- Elina

23.9.2021 Kiitos videopuhelut ja kaiutintoiminto - yhteistyö kahden erimaan välillä

Faktorian verkkokaupassa näkyy tuotteita KatriK Designilta. Mistäs tässä on sitten kyse?

Kyseessähän on tietenkin siskoni Katrin brändi. Katri toimii Englannissa, jossa hän on asunut pian kahdeksan vuotta. KatriK Design suunnittelee ja valmistaa tuotteensa pääasiassa kierrätysmateriaaleista. Koruissa on käytetty mm. vanhoja pyörän sisäkumeja sekä kattoeristeen jämäpaloja.

Korujen lisäksi Katri tekee mm. laukkuja ja lompakoita, mutta onpa hän tehnyt pyörän sisäkumista rotsinkin (kuvassa). Pääset tutustumaan KatriK Designin sivuihin ja koko valikoimaan täältä.

On itsestää selvää, että me tehdään yhteistyötä välimatkasta huolimatta. Yhteistyö ei ole kuitenkaan vain sitä, että myisimme toistemme tuotteita, vaan paljon enemmän! Me ollaan toistemme tuki kaikessa mikä liittyy yrityksen pyörittämiseen. Lähes kaikkia ideoita ja hullutuksia pyöritellään yhdessä tai ainakin kysytään asioihin toistemme mielipide. Asioita ei päätetä ennen kuin on siskon mielipidettä kysytty!

Me puhutaan päivisin helposti 2h puheluita samalla, kun tehdään töitä, MELKEIN joka päivä.

Joskus on mietitty, että paljonko nämä maratonpuhelut vie tehoja työltä, mutta luulenpa, että molemmat saa niistä ennemminkin lisää paukkuja ja inspiraatiota tekemiseen. Kiitos siis videopuhelut ja kaiutintoiminto!

Ensi kuussa me vihdoin nähdään ihan livenä kahden vuoden jälkeen! Voi olla, että parit skumpat täytyy poksauttaa tämän kunniaksi. Can´t wait!

Ota seurantaan @katrikdesign

Kuva @lizzkingshottphotography

- Elina

.

8.9.2021 Faktorian sivujen freesaus

Ihan mahtavaa, Faktorian sivut ovat kokeneet pienen freesauksen! Myös sisältöä on tullut lisää kaikkiin osioihin.

Toivottavasti löydät täältä nyt hakemasi asian ja infon helpommin. Älä epäröi kuitenkaan ottaa yhteyttä, jos jotain jää epäselväksi, autamme mielellämme.

Verkkosivujen päivittämisessä Faktoriaa auttoi Toteutustehdas, joka otti kopin sisällöntuotannosta. Upeat fiiliskuvat otti Studio Anna-Liisa Nikus ja muutoin ulko-asussa jeesasi Vilkas Group, jonka verkkokauppa-alustalla Faktorian sivut olivat jo valmiiksi.

Mallina Faktorian sivuilla seikkailee edelleen ihana vannetanssija ja taitelija Henna Matanuska, jonka kanssa ollaan tehty yhteistyötä puolin ja toisin jo jonkin aikaa.

Täällä ollaan niin kiitollisia siitä, että saatiin sivut järjestykseen ja omaa meininkiä näkyväksi. Yksin emme tähän olisi kyenneet. Iso kiitos siis kaikille yhteistyökumppaneille tässä projektissa.

-Elina