• Vain vegaanista korutuotantoa
  • Koodilla SUMMER22 -15% 7.8. saakka
  • Ilmainen toimitus yli 30€ tilauksille 7.8. saakka!
  • POSTITUSTAUKO 27.7.-7.8.
  • Vain vegaanista korutuotantoa
  • Koodilla SUMMER22 -15% 7.8. saakka
  • Ilmainen toimitus yli 30€ tilauksille 7.8. saakka!
  • POSTITUSTAUKO 27.7.-7.8.

Toisinaan kirjoitamme kannanottoja, joista huokuvat Faktorian arvot eläinten ja ihmisten oikeuksista. Useimmiten sukellamme kuitenkin yrittäjyyteen ja ihmettelemme arkea unelmaduunista käsin.

Ihanaa, että olet täällä!

29.5.2022 Faktorian eka loma pätkä 30.5.-10.6.

Koronan jälkeen on nyt sellainen aika käsillä, että uskaltauduin laittamaan kalenteriin ihan oikeat lomat. Tilanne on ollut työrintamalla nyt oikein hyvä, joten uskallan palkita itseni parilla pienellä tauolla.

Vaikka korona-aikana olikin paljon kalenterissa tyhjää, ei sitä lomailuksi oikein voinut kutsua. Jatkuvasti ahdisti olemattomat työt ja työtilaisuuksista sai lähes taistella. Nyt voi ottaa rennommin hieman erilaisemmalla otteella, jee!

Näinä loma-aikoina korupihdit lepäävät siis työpöydällä ja verkkokaupasta ei lähde tilaukset. <3

Kuullaan taas pian ihanat!

- Elina

9.2.2022 Korujen korjausta tulevana viikonloppuna Mielassa!

Kylläpä on taas mukavaa lähteä ihmisten pariin täältä bunkkerista.

Viikonloppuna vietetään Mielan 3-vuotis synttäreitä ja Faktoria on hulinoissa mukana lauantaina 12.2. klo 12-17.

Pakkaan mukaani työkalut, osia korujen korjausta varten sekä liimaa ja puhdistustarvikkeita. Jos tarvitset esimerkiksi koukkuja niin voit ostaa niitä minulta myös. Pieni varaosapakki lähtee siis mukaan!

Kerää rikkoutuneet korusi laatikon pohjalta ja tuo ne lauantaina minulle Mielaan. Korujen ollessa huollettavana, voit kierrellä ja shoppailla upeassa Mielassa sekä kuunnella livemusiikkia!

Tutustu Mielaan täältä.

4.1.22 Alekoodi HUMUSSA22

Nythän on niin, että allekirjoittaneella tulee huomenna täyteen 40 vuotta! Juhlahumussa haluan muistaa teitä kaikkia Faktorian koruihin ihastuneita alekoodilla, jolla saat -20% kaikista verkkokaupan tuotteista. Myös alennetuista tuotteista! Koodi on voimassa perjantaihin 7.1. klo 22 saakka.

Haluan toivottaa myös kaikille ihanaa uutta vuotta!

-Elina

29.12.2021 Maskihommia

No niinhän siinä on käynyt, ettei maskien käyttämisestä olla vieläkään päästy eroon. Näinköhän ne ovat jääneet meille ihan vakiovarusteeksi... Veikkaan kyllä, että koronan väistyessä tulen itse käyttämään maskia aina julksilla paikoilla flunssan aikaan. Ihan vain suojellakseni muita.

Faktorialla on verkossa saatavilla näitä KatriK Designin kangasmaskeja. Maskit on 100% puuvillaa. Kangasta on kaksi kerrosta ja kankaiden välissä on tasku johon voit halutessasi laittaa lisäfiltterin. Lisäfiltteri voi olla esim. talouspaperia, suodatinpaperia tai pala kangasta. Tämä ei kuitenkaan ole välttämätöntä. Itse olen käyttänyt näitä maskeja koko korona-ajan ilman filtteriä.

Maskeissa on kiinnityksenä kuminauhalenkit, jotka asetetaan korvan taakse. Kuminauhoissa on solmut, joten niitä voi tarpeen mukaan säätää isommaksi tai pienemmäksi. Itse olen vähän löysyttänyt niitä niin maski on asettunut itselleni paremmin.

Jos koet kuminauhakiinnityksen epämukavaksi, toinen tapa pukea maski on pujottaa pitkä kuminauha tai esim. kengännauha ja solmia solmu pään taakse.

Pääset kurkkaa kaikki maskit täältä.

- Elina

5.12.2021 Kissojen auttaminen | Alekoodi

Faktoria otti osaa Kissojen katastrofiyhdistyksen joulukalenteriin, jossa luukku numero 3 oli meidän.

Tästä syystä koodilla KISSAT saat Faktorian verkkokaupssa -10% alen. Koodi on voimassa itsenäisyyspäivän iltaan eli 6.12. saakka.

Tämän lisäksi Faktoria lahjoittaa kaikista tehdyistä tilauksista 20% yhdistyksen toimintaan.

Kissojen katastrofiyhdistys on pirkanmaalainen eläinsuojeluyhdistys, joka auttaa hylättyjä kissoja. Yhdistys toimii ensisijaisesti Tampereella, mutta myös valtakunnallisesti.

Autetaan yhdessä! Pienikin apu on aina eteenpäin.

-Elina

28.11.2021 Toimituskulujen nostaminen

Faktorian verkkokaupan toimituskulut nousee maanantaina 29.11. Tähän on päädytty siksi, koska tässä on nyt otettu persnettoa toimituksissa jo pitkään eikä korona ole tätäkään pienyrittäjää silkkihansikkain kohdellut.

Toimituskulut ovat tätä nykyä 4,90€ paketin koosta riippumatta. Myös ilmaisista toimituskuluista yli 50€:n tilauksille luovutaan.

99% tilauksista on yleensä aina pikkupaketteja, joten tuolla uudella toimituskululla pystymme toimittamaan tilauksen aina seurantakoodilla sekä saamme pienen korvauksen pakkausmateriaaleille.

Pakkaamiseen ja toimittamiseen menevälle työajallehan tästä summasta ei jää vielä palkkaa ollenkaan, mutta emme uskalla yksinkertaisesti nostaa toimituskuluja enempää yhdellä kertaa.

Ajatus tästä toimituskulujen nostamisesta on noussut ärtymyksestä isoja toimijoita kohtaan ja ymmärrys siitä, että tämä kaikki on lopulta liiketoimintaa, jolla täytyy elää.

Kiitos ymmärryksestä!

- Elina

23.9.2021 Kiitos videopuhelut ja kaiutintoiminto - yhteistyö kahden erimaan välillä

Faktorian verkkokaupassa näkyy tuotteita KatriK Designilta. Mistäs tässä on sitten kyse?

Kyseessähän on tietenkin siskoni Katrin brändi. Katri toimii Englannissa, jossa hän on asunut pian kahdeksan vuotta. KatriK Design suunnittelee ja valmistaa tuotteensa pääasiassa kierrätysmateriaaleista. Koruissa on käytetty mm. vanhoja pyörän sisäkumeja sekä kattoeristeen jämäpaloja.

Korujen lisäksi Katri tekee mm. laukkuja ja lompakoita, mutta onpa hän tehnyt pyörän sisäkumista rotsinkin (kuvassa). Pääset tutustumaan KatriK Designin sivuihin ja koko valikoimaan täältä.

On itsestää selvää, että me tehdään yhteistyötä välimatkasta huolimatta. Yhteistyö ei ole kuitenkaan vain sitä, että myisimme toistemme tuotteita, vaan paljon enemmän! Me ollaan toistemme tuki kaikessa mikä liittyy yrityksen pyörittämiseen. Lähes kaikkia ideoita ja hullutuksia pyöritellään yhdessä tai ainakin kysytään asioihin toistemme mielipide. Asioita ei päätetä ennen kuin on siskon mielipidettä kysytty!

Me puhutaan päivisin helposti 2h puheluita samalla, kun tehdään töitä, MELKEIN joka päivä.

Joskus on mietitty, että paljonko nämä maratonpuhelut vie tehoja työltä, mutta luulenpa, että molemmat saa niistä ennemminkin lisää paukkuja ja inspiraatiota tekemiseen. Kiitos siis videopuhelut ja kaiutintoiminto!

Ensi kuussa me vihdoin nähdään ihan livenä kahden vuoden jälkeen! Voi olla, että parit skumpat täytyy poksauttaa tämän kunniaksi. Can´t wait!

Ota seurantaan @katrikdesign

Kuva @lizzkingshottphotography

- Elina

.

8.9.2021 Faktorian sivujen freesaus

Ihan mahtavaa, Faktorian sivut ovat kokeneet pienen freesauksen! Myös sisältöä on tullut lisää kaikkiin osioihin.

Toivottavasti löydät täältä nyt hakemasi asian ja infon helpommin. Älä epäröi kuitenkaan ottaa yhteyttä, jos jotain jää epäselväksi, autamme mielellämme.

Verkkosivujen päivittämisessä Faktoriaa auttoi Toteutustehdas, joka otti kopin sisällöntuotannosta. Upeat fiiliskuvat otti Studio Anna-Liisa Nikus ja muutoin ulko-asussa jeesasi Vilkas Group, jonka verkkokauppa-alustalla Faktorian sivut olivat jo valmiiksi.

Mallina Faktorian sivuilla seikkailee edelleen ihana vannetanssija ja taitelija Henna Matanuska, jonka kanssa ollaan tehty yhteistyötä puolin ja toisin jo jonkin aikaa.

Täällä ollaan niin kiitollisia siitä, että saatiin sivut järjestykseen ja omaa meininkiä näkyväksi. Yksin emme tähän olisi kyenneet. Iso kiitos siis kaikille yhteistyökumppaneille tässä projektissa.

-Elina