• Verkkokaupassa ilmainen postitus yli 50€:n tilauksille!
  • Verkkokaupassa ilmainen postitus yli 50€:n tilauksille!

KatriK Design | Kangasmaski S, eri kuoseja

Toimitusaika: 3-7 päivä(ä)

Kuvaus

KatriK Designin kangasmaskit ovat 100% puuvillaa. Kangasta on kaksi kerrosta ja kankaiden välissä on tasku johon voit halutessasi laittaa lisäfiltterin, esim. talouspaperia, suodatinpaperia tai palan kangasta. Tämä ei kuitenkaan ole välttämätöntä.

Maskeissa on kuminauhalenkit, jotka asetetaan korvan taakse. Kuminauhoissa on solmut joten niitä voi tarpeen mukaan säätää isommaksi tai pienemmäksi. Mikäli koet kuminauhakiinnityksen epämukavaksi, toinen tapa pukea maski on pujottaa pitkä kuminauha tai esim. kengännauha ja solmia solmu pään taakse.

KOKO

Maskeja on kahta eri kokoa: S = nuorille ja kapeampi kasvoisille aikuisille, L= leveämpi kasvoisille. Kurkkaa tarkemmat mitat kuvasta.

PESU

Maski kestää 90 asteen pesun, mutta se suositellaan pestäväksi pesukoneessa 60 asteessa tai käsin kuumassa vedessä. Maskin voi myös silittää. Huomaa, että jos peset maskin keittällä, voi kuminauha haurastua useamman keittämisen jälkeen.

HUOMIOITAVAA

Maskit voivat vähentää hengitysteistä ympäristöön leviäviä pisaroita ja siten maskia käyttävä voi suojata muita ihmisiä. Kangasmaskit eivät ole henkilönsuojaimia tai kirurgisia nenä-suusuojaimia eivätkä ne täytä henkilönsuojainasetuksen vaatimuksia ja siten anna varmaa suojaa esimerkiksi koronavirusta vastaan.

Pääset lukemaan Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen maskisuosituksesta ja käytöstä täältä.

Jos ostat enemmän kuin yhden maskin, käytä koodia MASKI niin saat 10% alennusta maskiostoksistasi.

KatriK Designin takana on siskoni Katri, joka vastaa kaikkien tuotteidensa suunnittelusta ja toteutuksesta. Katri toimii Norwichissa, jonne hän päätyi matkustelun ja muutaman muun mutkan kautta. Pienyrittäjä on pienyrittäjä maan rajoihin katsomatta.

Pääset katsomaan täältä Katrin omat sivut ja asusteet, joita hän suunnittelee ja valmistaa.

"For individuals and free souls, wanderers and word explorers. Carefully handcrafted with respect for our planet."