Korutuotannon alihankinta

Faktoria tarjoaa apukädet korujen tuotantoon!

Voit ulkoistaa korutuotantosi kokonaan, osittain tai teetättää vaikkapa silloin tällöin yksittäisen tilauksen.

Autamme suunnittelussa ja kokoamme koruja erilaisin tekniikoin, liimaamme sekä rasioimme korut myyntipakkauksiin.

Miten materiaalit hankitaan ja mitä materiaaleja käytämme?

Korujen materiaalit voidaan hankkia teidän kontaktien ja yhteistyötahojen kautta tai mikäli teillä ei ole olemassa materiaaleihin liittyviä yhteistyötahoja, Faktoria voi hoitaa puolestanne materiaalien hankinnan omien kumppaneidensa kautta.

Huomioithan kuitenkin sen, että mikäli materiaalitilaukset tulevat teidän kautta > Faktoria ei työstä lainkaan eläinperäisiä osia tai materiaaleja.

Lue lisää arvoistamme voit lukea täältä.

Näitä materiaaleja suosimme

Koivuvaneri -osat tilataan Helsingistä pajalta, jolla on käytössä kotimaiset PEFC- & FSC-serfioidut koivuvanerit.

Ruostumaton teräs. Koukut, ketjut ja renkaat tilaamme yleensä suoraan Kiinasta luotettavasta alan tukusta. Pyrimme jättämään välistä kaikki välikädet, mutta kun tarvitsemme täydennyksiä pikaisella aikataululla, hankitaan osat Steely Popilta Helsingistä. Ruostumaton teräs on valikoitunut käyttöön, koska se aiheuttaa vähemmän allergisia reaktioita. Se on myös kestävää eikä tummu tai naarmuunnu niin helposti.

Kartonkiset korurasiat tulevat Tanskasta. Tilauksien pakkaamisessa uusiokäytetään lähes kaikkia pakkausmateriaaleja.

Vegaaniset liimat tulevat Englannista. Tässä vaikuttavana tekijänä tuotteen saatavuus ja turhien välikäsien poistaminen.

Tiimityössä ketään unohtamatta

Faktoria on luotettava yhteistyökumppani, joka kunnioittaa ympäristöä, ihmisiä ja eläimiä. Hoidamme hommat hyvällä meiningillä, tarkasti ja pilke silmäkulmassa. Kaikki yhteistyökumppanit ovat meille yhtä tärkeitä ja jokainen lenkki on tärkeä osa Faktoriaa. Jokaista korua kohdellaan kuin omaamme.

 

Faktorian upeita yhteistyökumppaneita:

Helle Visuals

Jatuli

NOUKI

PAPU

Supea

UHANA

 

"Faktoria on ollut luotettava yhteistyökumppanimme jo vuosia. Elina on uskomattoman tehokas ja todella ammattitaitoinen moniosaaja."

UHANA

"Yhteistyö on aina ollut todella mutkatonta. Elina jakaa kanssamme samat arvot, eli tuotteen tulee olla kestävä ja mahdollisimman vastuullinen. Hänellä onkin käytössään mm. vegaaninen liima, ja hänellä on myös korujen korjauspalvelu! Toimitukset sujuvat myöskin aina nopeasti ja joustavasti. "

NOUKI

"Lämmin kiitos hyvästä ja nopeasta duunista. <3

Kiitos myös selkeästä lähetyslistasta ja täsmällisyydestäsi!"

Televisio Lifestyle Store

 

 Pyydä hinnasto tai tarjous!