Korutuotannon alihankinta

Apukädet korujen tekoon!

Faktoria rakastaa näpertämistä. Saat siitä täydelliset apukädet korutuotantoon, jolle voit ulkoistaa tuotantosi kokonaan, käyttää apuna sesonkien aikana tai teetättää silloin tällöin osan korujen teosta.

Faktoria auttaa mm.

  • Suunnittelussa ja ideoinnissa
  • Tiedostojen teossa laserpajalle
  • Korujen koonnissa, liimauksessa ja rasioinnissa
  • Osien ja korurasioiden/tuotekorttien hankinnassa
  • Helmitöissä

Materiaalien hankinta

Korujen materiaalit voidaan hankkia kontaktiesi kautta tai Faktoria hoitaa sen puolestasi omien kumppaniensa kautta.

Huomioithan, ettei Faktoria työstä lainkaan eläinperäisiä osia tai materiaaleja.

Lue lisää arvoistamme voit lukea täältä.

Faktorian suosimia materiaaleja

Koivuvaneri ja akryyli- osat tuotetaan helsinkiläisellä laserpajalla, jolla on käytössä kotimaiset PEFC- & FSC-serfioidut koivuvanerit.

Ruostumattomat teräsosat, koukut, ketjut, välirenkaat ja muut korumetallit, tilataan yleensä suoraan luotettavasta alan tukusta Kiinasta. Tarkoitus on, että välikäsiä olisi mahdollisimman vähän. Kun täydennyksiä tarvitaan pikaisella aikataululla, hankitaan osat Steely Popilta.

Ruostumaton teräs on valikoitunut käyttöön alihankintatöissä, koska se aiheuttaa vähemmän allergisia reaktioita. Se on myös kestävää eikä tummu tai naarmuunnu niin helposti.

Kartonkiset korurasiat tulevat Tanskasta. Tilauksien pakkaamisessa uusiokäytetään lähes kaikkia pakkausmateriaaleja.

Kartonkisten taustapahvien tulostuksessa käytetään tamperelaista tulostuspalvelua tarjoavaa yritystä.

Vegaaninen koruliima tilataan ensisijaisesti saatavuuden mukaan alan liikkeistä Suomesta.

Tiimityössä ketään unohtamatta

Faktoria on luotettava yhteistyökumppani, joka kunnioittaa ympäristöä, ihmisiä ja eläimiä. Hoidamme hommat hyvällä meiningillä, tarkasti ja pilke silmäkulmassa.

Kaikki yhteistyökumppanit ovat Faktorialle yhtä tärkeitä ja jokainen lenkki on tärkeä osa sen toimintaa. Jokaista korua kohdellaan kuin omaa.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Koska Faktoria räätälöi palveluita asiakkaan tarpeen mukaan, on yksittäistä hinnastoa usein haasteellista noudattaa. Faktoria pystyy kuitenkin antamaan sinulle suuntaa antavan hinnaston sekä tarjouksen tarvitsemistasi palveluista. Löydät yhteystiedot Faktorialle täältä.

 

"Faktorian kanssa töiden tekeminen on mutkatonta ja sujuvaa. Elina on rautainen ammattilainen ja huippu tyyppi jonka kanssa on aina ilo työskennellä. Korut on kasattu kauniisti ja paketoitu selkeästi, sekä aikatauluissa pysytään aina, aivan 10/10 ja papukaijamerkki! "

JATULI

"Yhteistyö korujen suunnittelun osalta sujui oikein hyvin ja Elina pääsi heti kärryille siitä mitä haetaan. Projekti sujui joutuisasti ja sovitun aikataulun mukaan, ja lopputulos oli juuri sitä mitä odotinkin. Asiakkaamme ovat tykänneet koruista, ja olemme itsekin niihin todella tyytyväisiä!"

HUJAUS

"Faktoria on ollut luotettava yhteistyökumppanimme jo vuosia. Elina on uskomattoman tehokas ja todella ammattitaitoinen moniosaaja."

UHANA

"Yhteistyö on aina ollut todella mutkatonta. Elina jakaa kanssamme samat arvot, eli tuotteen tulee olla kestävä ja mahdollisimman vastuullinen. Hänellä onkin käytössään mm. vegaaninen liima, ja hänellä on myös korujen korjauspalvelu! Toimitukset sujuvat myöskin aina nopeasti ja joustavasti. "

NOUKI

"Lämmin kiitos hyvästä ja nopeasta duunista. <3

Kiitos myös selkeästä lähetyslistasta ja täsmällisyydestäsi!"

TELEVISIO LIFESTYLE STORE