Korutuotannon alihankinta

Faktoria tarjoaa apukädet korujen tuotantoon!

Voit ulkoistaa korutuotantosi kokonaan, osittain tai teetättää vaikkapa silloin tällöin yksittäisen tilauksen.

Autamme mm.

  • Tiedostojen teko laserpajalle
  • Korujen koonti, liimaus ja rasiointi
  • Suunnitteluapu
  • Osien ja korurasioiden hankinta

Katso suuntaa antava hinnasto täältä!

Miten materiaalit hankitaan ja mitä materiaaleja käytämme?

Korujen materiaalit voidaan hankkia teidän kontaktien ja yhteistyötahojen kautta tai mikäli teillä ei ole olemassa materiaaleihin liittyviä yhteistyötahoja, Faktoria voi hoitaa puolestanne materiaalien hankinnan omien kumppaneidensa kautta.

Huomioithan kuitenkin mikäli materiaalitilaukset tulevat teidän kautta, ettei Faktoria työstä lainkaan eläinperäisiä osia tai materiaaleja.

Lue lisää arvoistamme voit lukea täältä.

Näitä materiaaleja suosimme

Koivuvaneri ja akryyli-osat tilataan Helsingistä Laser Cut Studiolta, jolla on käytössä kotimaiset PEFC- & FSC-serfioidut koivuvanerit.

Ruostumaton teräs. Koukut, ketjut ja renkaat tilaamme yleensä suoraan Kiinasta luotettavasta alan tukusta. Pyrimme jättämään tilauksissa pois välikäsiä, mutta kun tarvitsemme täydennyksiä pikaisella aikataululla, hankitaan osat Steely Popilta Helsingistä.

Ruostumaton teräs on valikoitunut käyttöön, koska se aiheuttaa vähemmän allergisia reaktioita. Se on myös kestävää eikä tummu tai naarmuunnu niin helposti.

Kartonkiset korurasiat tulevat Tanskasta. Tilauksien pakkaamisessa uusiokäytetään lähes kaikkia pakkausmateriaaleja.

Vegaaniset liimat tulevat Englannista. Tässä vaikuttavana tekijänä tuotteen saatavuus.

Tiimityössä ketään unohtamatta

Faktoria on luotettava yhteistyökumppani, joka kunnioittaa ympäristöä, ihmisiä ja eläimiä. Hoidamme hommat hyvällä meiningillä, tarkasti ja pilke silmäkulmassa. Kaikki yhteistyökumppanit ovat meille yhtä tärkeitä ja jokainen lenkki on tärkeä osa Faktoriaa. Jokaista korua kohdellaan kuin omaamme.

Pyydä tarjous!

Koska räätälöimme palvelua aina asiakkaan tarpeen mukaan, on yksittäistä hinnastoa haasteellista noudattaa. Pystymme kuitenkin antamaan sinulle suuntaa antavan hinnaston sekä tarjouksen tarvitsemistasi palveluista. Laita viestiä niin aloitetaan yhteistyö.

 

 

"Faktorian kanssa töiden tekeminen on mutkatonta ja sujuvaa. Elina on rautainen ammattilainen ja huippu tyyppi jonka kanssa on aina ilo työskennellä. Korut on kasattu kauniisti ja paketoitu selkeästi, sekä aikatauluissa pysytään aina, aivan 10/10 ja papukaijamerkki! "

Jatuli

"Yhteistyö korujen suunnittelun osalta sujui oikein hyvin ja Elina pääsi heti kärryille siitä mitä haetaan. Projekti sujui joutuisasti ja sovitun aikataulun mukaan, ja lopputulos oli juuri sitä mitä odotinkin. Asiakkaamme ovat tykänneet koruista, ja olemme itsekin niihin todella tyytyväisiä!"

Hujaus

"Faktoria on ollut luotettava yhteistyökumppanimme jo vuosia. Elina on uskomattoman tehokas ja todella ammattitaitoinen moniosaaja."

UHANA

"Yhteistyö on aina ollut todella mutkatonta. Elina jakaa kanssamme samat arvot, eli tuotteen tulee olla kestävä ja mahdollisimman vastuullinen. Hänellä onkin käytössään mm. vegaaninen liima, ja hänellä on myös korujen korjauspalvelu! Toimitukset sujuvat myöskin aina nopeasti ja joustavasti. "

NOUKI

"Lämmin kiitos hyvästä ja nopeasta duunista. <3

Kiitos myös selkeästä lähetyslistasta ja täsmällisyydestäsi!"

Televisio Lifestyle Store