Korvakoruja ja cocktaileja - Crazy Grannyn kanssa koruhommissa

Olipa aivan ihana ylläri, kun Niina Crazy Granny Designsilta otti yhteyttä ja kertoi, että heidän Korvakoruja ja cocktaileja -korvispaja saapuu Tampereelle 21.-22.4. ja pyysi sinne Faktoriaa pariksi päiväksi korviksia kasaamaan!

Näistä saattoi ehkä vähän moni seota.

Ei oltu Niinan kanssa aiemmin tehty tämän tyyppistä yhteistyötä ja nähtykin oltiin vain kerran aiemmin täysin sattumalta Helsingissä.

Mitä laitetaan? Kullan, ruusukullan vai teräksen väriset osat? Entä kiinnitys?

Joidenkin kanssa yhteistyö vaan alkaa sujumaan! Saatiin yhdellä instakeskustelulla käytyä yksityiskohdat läpi ja homma oli sovittu. Tehokasta.

Hyvänmielen konsepti

Korvakoruja ja cocktaileja -korvispaja on minusta kyllä nerokas konsepti. Paja järjestetään aina jossain cocktailbaarissa, jossa pääasiassa ovat tietenkin korviksien suunnittelu ja cocktailien/mocktailien nautiskelu.

Tampereen paja järjestettiin Tiimassa. Tiima on tunnelmaltaan ihanan intiimi ja palvelu siellä oli ensiluokkaista. Henkilökunta oli hyvin mukana tässä vähän erikoisemmassa työvuorossa. :)

Korvispajaan oli ennakkoilmoittautuminen ja molemmille päiville oli kolme parin tunnin kattausta. Minusta tämä systeemi vaikutti toimivalta, sillä näin kaikki pystyi saamaan mukavan ja sujuvan kokemuksen, niin korvissuunnittelijat kuin tämä kasaajakin.

Niina antoi selkeän ohjeistuksen korvispajan kulusta, niin hommat eteni kerrassaan sujuvasti.

Pajassa oli hurja määrä erityyppisiä korviksien osia, joista osallistujat pääsivät suunnittelemaan luomuksiaan.

Ainoa miinuspuoli tässä oli se, että aika meni aivan liian nopeasti! :D Itsehän en korupihtien takaa ehtinyt seurata kelloa ollenkaan, mutta onneksi Niina oli kartalla ajankulusta.

Saatoin hieman olla elementissäni koruja kootessa. Suu ja pihdit kävi kilpaa.

Kuten arvata saattaa, minun vastuulla oli pajalaisten luomuksien kasaaminen. Yhdessä hihkuttiin, miten korut heräsi henkiin, kun niihin saatiin välirenkaat ja muut kiinnitykset. (En tietenkään yhtään ainutta kuvaa ehtinyt ottaa valmiista koruista.)

Autoin osallistujia myös ratkomaan ongelmia ja annoin vinkkejä suunnittelun avuksi.

 Arvokasta yhteistyötä

Kaikenlaisten haastavien vuosien jälkeen (tai onhan nuo ajat haastavia edelleen) tällaiset yhteistyöt ovat kultaakin kalliimpia!

Yhdessä tekeminen, toinen toisiamme eteenpäin työntäen, eikä joka asiassa kilpailuasemissa oleminen on niin mieltä nostattavaa ja piristävää.

Yhteistöiden kautta pääsee ensinnäkin tutustumaan uusiin ihmisiin, mutta saa myös perspektiiviä omaan tekemiseen. Sitä kulkee niin helposti laput silmillä,mutta muiden ihmisten kanssa yhdessä tekeminen avaa niitä kummasti.

Parhaimmillaan yhteistyöstä saa molemmat osapuolet uutta energiaa ja inspiraatiota. Tästä itse sain todellakin noita molempia! <3

Tässä muuten Crazy Granny Designsin sivuilta bongattua

Tulevat tapahtumat:

Jyväskylä 13.5. Cocktailbaari DeLorean, paikkavaraukset tulevat myyntiin 26.4. klo 18:00
Helsinki 28.5.–1.7. Bruket Cafe, lisätietoja myöhemmin
Joensuu heinäkuu, viikko 28, lisätietoja myöhemmin

Kiinnostaisiko lukea enemmänkin erilaisista koruyhteistöistä? Kerro ihmeessä kommenteissa.

Terkuin,

Elina

 

Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti